Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Exam katanyaa ^^
Thursday, March 22, 2012 | 8:10 AM | 0 comments




Assalamualaikum...

hai :) memandangkan tgh ada mood nk hupdate blog ni, better ME update, later bila dh takde mood semua bnde boleh lupa :) so here nk cerita pasal exam, well still budak sekolah kan? so harus ada exam AXCNDJEHEG *MENCARUT* exam itu happen last week punya last week lagi mknanya before cuti lah kan? boooyah :*


Okay exam itu berjalan seperti biasa.. as "pelajar harapan" *padahal* mesti lah study before exam and as a human being mesti belajar bila dah nk dekat exam. k itu normal k? so im so nerbes k but muka bajet kewl gituw. sgt hope tht tak gagal byk ape semua, so bykkan doa jelah, yaa i know mcm semangat gila padahal baru ujian bulanan 1. kenalah bermula dari awal, step by step this year kan PMR *PuteriMemangRajin* k...

After exam freedom! *lah sgt* alahh freedom sekejap je, dpt jugak lah relase tension katanyaa. kan after exam cuti one week, i spend time dgn onlinee je, hew sooooo boring k boring. dah dpt all papers kecuali math and please jgn tnya markah berapa (!) but now nk kena focus lebih sikit sbb lagi 6 month i guess nk pmr kot -,- haha 6 month baru.. haa k.



P/s : taktahu nk tulis ape actually, hm layankan jelah :D
Wednesday, March 14, 2012 | 5:42 AM | 0 comments




Assalamualaikum...

Ohmangai! k tetibe, harini actually me nk cerita about our outing before she gone :O okay stop merepek. actually bnde ni tak jngka pon, tetibe pukul 10 gituw aisyah cll me, dahlah tak bgun lagi en, igt baru nk jadi sleeping beauty *puhhlease* die ask me kt mne semua then tnya nk pergi alam tak bagai, duhh! me so mgntuk but who cares, siap siap mndi pergi dpn sch, then met acap semua bagai haktuih! k... blalalalala... they make me laugh...

Bahagia betul me on tht day, duit keluar cuma utk karok je, mkn di tanggung beres :D k lalalalalal.... let the picture tell you how happy i am :) ngehehe





see the excited face? (Y)

K time karok kite mmg taktahu malu >.< wehh pantang nmpk mic pntang nmpk camera. ohh yaa well :3 but i love them so much much much :) friendness aitee? k loveyou :*


P/s: bru jumpa dah rindu si aisyah anak sahar ni. hmm cpl dgn aku jom? k tetibe >.<
room ohh room
Sunday, March 11, 2012 | 7:17 AM | 0 comments




Assalamualaikum...

Booyah :O haa k tetibe, saje post harini sbb bosan melanda dah mcm ombak rindu -.- kite nk tunjuk kan yg kite dah rajin kemas bilik sendiri, walaupun selama ni mmg kite yg kemas, tetapi tak kemas mne lah, main cmpk je barang barang semuanya, actually kite kemas pon sbb terpakse, yelah dah kena tegur dgn kakak ckp bilik tak serupa bilik pmpn, padahal tidur sorg je pon :/ tapi take times jugak, dah byk kali die tegur, well adik yg kerasa kepala kan, kenalah terima seadanya. *buuuu*



OKay tadi tktahu kenapa rajin gila bgun bgun masuk bilik air cuci muka gosok gigi, tapi tak mandi -..- terus kau haa kemas katil apa yg patut, pasang lagu joget joget dulu, bila kakak masuk bilik buat buat kemas kan. hew normal lah! after dah selongkar bagai jadah tu, mula lah nk online. amek ipad senyap senyap online, kakak dtg terus sorok. hmm bagus betul kite ni en? hew hew










nmpk tak hasil titik peluh yg tak berapa nk berpeluh tu, ye kite tahu bilik aku tak cntik sbb kite mmg tak pndai decorate, and yg bntl tu sheril yg punyaa.. huahuahua ganas betul pmpn ni kan? hew layankan jelah, so mmg bilik kite tak lawa (Y) puihh! kite taktahu lah bpe lama bilik ni boleh tahan jadi kemas -,- rasanya tak smpai sebulan kot . hewhew



P/s: korg yg tahu decorate bilik meh dtg rumah kite tlg decorate kan :3

Older Post