Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




imissyou :'(
Thursday, August 18, 2011 | 8:21 AM | 0 comments



My Galery «Pic..Of Me»


hey peeps :) nk stry ney yg aku rndu dye sgt-2 ! i dunno why lahh , dudok diam-2 dpn pc ney ,
tetibe terigt kt dye , why ohh why ? DAMN ! dye dah buat aku terluke gilee , then boley plakk aku nk
rndu-2 kt dye ! haduhh batak ke ape aku ney ? hell no ! ak tknk jadi batak ,
now , byk gilee bnde dlm otak ! haduhh , about sch lagi , about fam lagi , about minah FAKE tuh lagi ,
about dye , hadoii , esok dah lah sekolah . aku boley plakk on kan ?

hurm seyesly rase cm nk hug dye , what ? aku gatal ? waddaa !! aku rse je . tk pelok pon :p
and jgn tego aku ! itu hak aku , tkpayh jdy semak k ? hee
before ths gado gan dye , then denga lagu yg kt blog aku ney and saat terakhir , berguguran air mate aku
ishk menci tau cani :p . hoho okay lah smpai disini saje celoteh saye . so bhaii
imisshimsomuch :(


p/s :inilah saat terakhirku,melihat kamu,jatuh air mataku menangis pilu :'(


Older Post | Newer Post