Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




mencube jee lah doe :)
Saturday, August 27, 2011 | 7:28 AM | 0 comments


hee , pelik ke ? hope tidak , saje je nk mncube .. okay tk ? wotwot ! burok ? tkpe lah first doe pkai hijab ! nk mencube lah cik kiah oii , bpe kali nk btau ? amboii ! hee , lgi bpe hari nk raya babe ! dah beli bju belom ?
HOHO :d gua dah derr ! tak saba lah awok ! hee nk collect duit raya byk-2 , then bolos :D yeah bru puas !hahah , okay to be honest aku rndu mohd nasran hee , bialah aku gdik pon , tk kesah ! uwekk !



SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

meow :D hee aku dah wish awl-2 kau cane ? mesti dah kan . aku tgk kt pesbuk kemaen byk haa org wish awl-2 so aku tktau aku org keberape --' hish penat doe ckp stu nafas ! ape ckp ? bkn tulis ke ? yeye bgi aku ape yg aku tulis kt blog ney ape yg aku ckp *silebuad-2paham* aku tgk skrg ney dah byk lagu raya berkumandang kt radio knpe ? watlek watpeace ! raya belom lgi , tpi dorg psg sbb nk bgi smgt raya berkobar kobar kot . entah ! esok aku dah pulang ke kg ! di PERAK ! so good bye BELOG COMEL ! PESBUK SYG ! READER TERHEBAD !
aku tgglkan korg buad sementara wktu , nati aku on balek beserta gmba baru ! okay ? deal ! yeah-2 !
for the keberapa kali post aku pnjng ! *mukebangga* kau ade ? msty lah kan . kau kan byk ckp ! oops ! tksengaja ! watlek watpeace watcute ! haha , maaf di waktu mlm sebegini aku mmg begini . nk plakk dgn adenye smngt raya , lagi lah bertambah teett ! haha merepek kerepek je lah kau gedik ! haa okay lah sampai disini saje kerana mau OUT ! letih taip woii ! kau tk letih ke bce ? haih ! salam .. tata awok !


p/s: maafkan saye jika terkasar bahasa :)





Older Post | Newer Post