Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




kena lagi ....
Tuesday, September 20, 2011 | 7:38 PM | 0 comments





setelah sekian lame tdak meng-update post , kesian blog ney , usang dah tak shomel owner dye pon spoil kan dye , reader dye lagi lah bosan tgk kan ? but today aku nk update siket :)
ape yg kena lagi taktahu .. hee yg kena lagi iyelah DEMAM ! shitt dye dtg balek tktahu ape masalh dye dah , hish ! hdong tersumbat batok tak hbes-2 lps pnyakit saket tekak msty dtg balek , hbes suare jdi cm jantan , ape pon tk boley buat lah dah . hurm , aku tk pegi sekolah krna demam kembali ! aicehh but tmorrow nk kne jugak pegi sekolah :) act today aku ade talentime but kesihatn tk meng-izin kan so thts why lah dodk kt rumah sorg-2 gini , adushh ! bosan jugak lah :) but ape boley buat dah nseb bdn :)

Older Post | Newer Post