Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




kesian gilee ,
Wednesday, September 28, 2011 | 3:31 AM | 0 comments




sapsap ! cewahh ! tittle pon dah kesian gilee tpi gmba lompat-2 . dah knpe ? sje jee buat suspen :) dekat satu sekolah ney kan(takboleymentionlah) sbb naty tercema :D i think sch tuh musim mencuri doe , yeah 9 hp hilang dgn duitnya then tdy my friend amanina duit dye hlg 80 tak ke byk tuh ? dye bwk 100 nk blnje aku , ktorg dah plan bagai , suddenly duit dye hlg .. tpi dye still nk pegy jugak ney alam belanja aku , kayydah tknk cite psl tuh .
sumpah kesian gilee budk sch tuh , 9 hp sume high clss pye , hp baling anjing tknk amek pulak , hadoii . okay to me hp tklah pnting mne . boley beli baru kan ? but number doe , mmg boley renew but forsure lost sume cntct kan ? waddaa heck ! aku pon bwk hp tpi aku pye tk kne curi pulak , nk kate hp aku stock baling anjing pye tk pulak but mybe bkn nseb bdn syukur lah :) you know what ? hp yg paling aku idamkan pon hilang BLACKBERRY pulak , tak ke cm haremm tuh ? haih .. okay i hope bnde ney tk jad kat aku , kayybye :)


p/s: to yg tahu sch mane , diam-2 sudah tkpyah lah cemarkan name sch sgt :)


Older Post | Newer Post