Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




-,-
Friday, October 21, 2011 | 9:41 PM | 0 comments




-,- ia bermule dgn muke ngek ney -,- act bosan gile cuti-2 ney dudk rumah , tady dah plan baek nk kuar alam tgk wayang , tahu-2 ade sorg minachi ney dye sukesuke cancel kan , dah lah aku tgh excited gile nk kuar ney , bukan sekali due dye suke cncel kan , dah byk kali dah , saket betol hati jiwa raga ini :P serik jugak lah plan gan dye , tpi ape nk buat terpakse -,- ! nak keluar !! dudok rumah sorg cm org 'pandai' tahpape je :( please take me away ! dudok rumah kemas rumah tgk tv on . tuh jelah , sudah lah belom mandy . kayybye .

Older Post | Newer Post