Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




freedom !
Thursday, October 20, 2011 | 11:01 PM | 0 comments




yess atlast freedom jugak , dari perikse ! kau ade ? mstylah kan :) hehe suke letteww , dah boley baring-2 mcm gmba ats ney kt dlm kelas , yeay ! dulu-2 nk baring cmtuh cegu soh bngon belajar :( *tipuje*
dah boley lepak sana sini , situ sini , tdy cegu jawahir kata lepas je hbes paper last pegy lah terjon kt bwh patuh jerit freedom ! egat tdy nk buat , pastuh tk jady lah kang tksempat hdop kang -.- kayydahdiam , dah boley buat sekolah tuh mcm bapak sndiry pye dah :) gentle excited gilee :D haha biaselah kanak-2 bebas dari exam -,- tpy tkpyah nk freedom sgt lah kan , nxt year gua PMR doe , gilee kentang ! msty kena study study stdy ! cehh kayybye FREEDOM come to me now , muahahah

Older Post | Newer Post