Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




the one and only bebeh :)
Wednesday, October 5, 2011 | 4:30 AM | 0 comments


hell-O :) me ? the one and only tuh lah :) tetibe pulak rase mcm nk stry psl diri sendiry yg lemah ini , aicehh --' okay kite start yewwwzz awxzz :)
name as always Maizatul Shuhainisa Puteri lah , sweet fourteen woo :) tarikh nmpk mama dan sekalian makhluk thirteenaugustnineteennityseven [13.8.1997] pukol berapa taktahu pulakk , aku taklah tinggi mane pon , ketot je [doakanakutinggi] aku ney simple sajee tklah gahh mane pon , tak lah hot pon , biase-2 sajee , aku mmg suke bercakap , sukee gilee BARBIE bercakap ! weeheee :D aku agk kerek lah dgn stranger nk pulak lelaki --' , aku sombong dgn org yg tahpape and tktahu cane nk talking-2 especially lelaki yg tidak dikenali :) nak tahu lagy ? mehh sini tye mehh ! nmpk tk tetibe gmba ney pkai tdong ? act aku tk pkai tdong pon , tpi bila lama-2 asyek pkai hijjab je cm brminat pulak , tpi taknk lahh pkai sbb hijjab cntek , nk pkai sbb DIA , im not ready yet dude ! doakan supaya pintu hati ney cepat terbukak yee :) kayybye


p/s: gua mmg kerek derr -..-


Older Post | Newer Post