Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




1.12.2011
Wednesday, November 30, 2011 | 8:43 AM | 0 comments
Hearts


hey peeps ! wht time it ts ? 12.44 am , sorry late , act tadi mmg nk post about 1.12.2011 , hee .. okay lagi 4 weeks nk masok 2012 aitee ? im so scared and im gettin old okay :/ aku taknak post nxt yr sbb lmbt , atleast nxt yr tkpayah post utk new year aitee ? okay everybody ade azam masing-2 , ade smethng yg dorg nk capai kan .. so do i ! so ape azam korg haa ? aku ade byk but aku cume boleh btau siket je , nak tahu ? taknak ? takpe aku nk btau jugak (Y) , nxt yr insyaALLAH aku nk ubh siket pangai ney haa , nkfoucs on stdy jugak , yela nxt yr aku PMR kan , nk kena focus lah kan ,i dont want to break my family heart especially my parents ! aku harap nxt yr more better then this year amin ! i hope this year won't be a nightmare for me :) hope so ! i wan't to make my parents proud of me , and i wan't to be more better than this year and the other year . aku nk kejar mimpi-2 yg aku angan kan selame ney , aku harap 2012 is not the end of the world . amin ~~ . family aku tak semegah mne but i hope nxt yr rezeki family aku murah amin ~~ tpi seblom pergi ke tahun 2012 aku harap aku dpt patah balek mase and betol kan semuanye .. but it just a dream . it will NEVER happen :'( ,okay stop drama please !



"Ya ALLAH , panjangkan lah usia kedua ibu bapaku , seandainya semalam adelah mimpi burok , berilah pada keesokkan harinya mimpi indah , permudahkan lah segala urusan kami , ampunilah segala dosa hamba hamba Mu amin ~~ "



And kepade yg kenal aku , aku mintak maaf kalau ade buat salah ke ape , i hope nxt yr semua org happy :) please forgive for wht i've done :) thank you .





p/s: this time post agak serious but who cares , kbye assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post