Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




bilaa dah hbes ....
Thursday, November 17, 2011 | 9:42 PM | 0 comments

dude ! ape yg dah hbes ? sekolah ofcourse leewz :) cuti tu mmg lah nak , tkpayh bgon pagi dah kan ? takpayh nk iron baju segala , takpayh nk menghadap muka cegu dah kan ? okay itu semua mmg kewl (cool) hbes lah :D but cuti pon ade yg tk best , bosan dohh dudok rumah , tkdpt jumpa kwn , tkdpt duit belanje lagy . woish rndu aa dohh kt kengkawan ney haa , rndu gelak tawa dorg , rndu nk nages dgn dorg sume , rndu nk gadoh dgn dorg sume , yess evntgh nxt yr pon akan jumpa *INSYAALLAH* but lame lgi weyh nk tggu , bile dah hbes sch mcm-2 bnde yg di plan aku dgn si kawan yg gorjes tuh :* . nk kuar sane , nk kuar sini , nk kuar situ , sume tmpt nk kuar , ye aah time ney lah nk kuar selagi mampu kan ? nxt yr mne boleh dh , wa nk PMR derr , takot gilee -_- okay stop pasal tuh dulu :) nk cuti ! ehh taknak cuti ! nk cuti ! taknak ! okay act aku tktahu nk cuti ketidak , serious pelik , bile cuti nk s
ekolah , bile sekolah nak cuti , wooii ! kau nk mne stu senanye dodik ? xD td dekat sekolah cegu dah ckp masok kelas ape sume jadah , aku STAY ! bukan stay dekat form 2 , but still kelas "G" , time form1 dulu kelas azam Gemilang , time form2 usaha Gemilang , time form3 nati jaya Gemilang, fusyohh ! gemilang nye aku :d hehe , gemilang bkn kelas last tau (!) hehe kayy stop !


NXT YEAR :PMR

okay inilah calon PMR pada tahun hadapan , tepok tgn utk dye siket *pakpakpak* wish me luck people :D seram niyh --' taknak amek boleh ? tak ? alahh boleh lah aaauumm !


#sorry gmba dodik + bajet comel siket


*ilapbiyou


Older Post | Newer Post