Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




gadis lawa di sekolah | bagi aku
Saturday, November 26, 2011 | 10:40 AM | 0 comments

peeewitt ! nmpk tk entrypelik tuh ? actually bukan gadis sekolah aku , but *gadis sekolah aku budak f1* yg tuh yg aku mksod kan . okay bukan dorg jelah yg cantek kt form1 , sume org lawa tau , sume pmpn ALLAH jadikan lawa , so yg ney lah antara aku rasa lawa-2 , adek adek form1 yg laen jgn berasa hati ke ape ,korg lawa , tpi ney je yg akk boleh buat sbb takkan nk buat semua mampus jam lah pc ney haa (Y) . so gmba yg first tu nisa nazim dye lawa wootts, adek kak njawa , gmba yg second adek kitewwz qaqa muhaidin dye lagi cool , lepak dgn dye jadi gile aku dohh . sume gara-2 dye ! aku paling suka bila dye buat muka hodoh dye tuh , bknjadi hodoh tpi jadi comel ^_^ . okay gmbayg third tuh fara larsson budak kecik ney muka photogenic gile *btolkeakueje* , suka tgk gmba dye . dah dah shuttap ! yg last but not least feeya jamil hehe comel je dye , suke gile tgk muka dye jugak xD dye ade crush woott ! comel je




p/s: once again im sorry to budak form1 yg laen , everybody beautifull in their on way :) cheers !



Older Post | Newer Post