Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




great !
Thursday, November 10, 2011 | 10:07 PM | 0 comments

great ! haha aku dah tkde pasaan , msty korg ckp dlm hati *elehhtipulahtkdepasaan* yaa mmg lah tipu siket :P wht i mean like org sume sedeh-2 je break kan ? time aku je senyum-2 haha and now aku tkde pasaan nk cpl , haha yeah i know kecik lgy and mmg tk patot pon cpl kan ? yaa penah jugak pikir the same thng , but org dah mintak takkan nk reject je kan , dah lah dah ramai gile aku reject kan ? haa yg tuh pon salah satu sbb aku tkde pasaan , asyek reject org je and itupon dah jdy sebahagian hobi aku :D aicehh okay tahu itu bajet , like seriously aku mmg tkde hati nk cpl , sume membe aku bosan single , aku ? watlek watpeace je :) kayy kwn aku mmg gatal , haha leklek . iloveyou kawan :* kayydiam -,- and aku rasa mcm nk tumbok je muke org yg ckp aku jual mahal*cehh* menede jual mahal tpi mmg jual mahal pon *-,-* yelah pmpn bodoh je yg accept sume laky and-2 aku tahu korg mesti pk yg aku akan pilih laky HENSEM je , dheyy thambi ! menede lah , kalu accpt laki hnsem je skg aku tk singlet [single] tahu ? aku taktahu knpe aku susah nk ade pasaan -,-korg boley tlg ? ke korg pon tkde pasaan ? hadoyyaii ! org-2 yg dah dewasa bile bace blog aku msty kate aku ney kecik-2 dah gatal ? eleehh , bia lahh sebok je :P okay and people may say aku gedik ! duhh ! i dont even care bebeh *aicehh* kayy takmau bebel pnjng-2 sgt , letih jugak perah otak nk pkir nk tules ayt ape kan , dahh kbye people !

P/S : sorry if ayt kt ats ney cm haremm (Y)

Older Post | Newer Post