Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




greyson chance
Saturday, November 12, 2011 | 7:42 AM | 0 comments
you know what ? aku dah fall in love dgn GREYSON CHANCE ney haa , act dh lame dnga pasal dye just malas nk amek tahu tutup tdy tgk ANUGERAH INDUSTRI MUSIK ade dye nyanyi pergh dgn secare tetibe jantung degup laju-2 gile like org yg fall in love lahh , gently cm tak percaya gilee kot , then aku snyap je , malu lah kan naty kakak aku tahu , aaw gedik kejap ! okay now aku tgh bkk youtube and google semate mate utk jejaka comel ney haa , and act tadi taknk on laman sosial , tpi sbb jejaka ini aku snggop on tk tdo :)) dye lahir16.08.1997 dekat Wichita Falls,Texas . birthday ktorg dekat-2 bhaii :)



okay comel gilee kan ? sebab tuh lah aku fall in love gan dye . mmg dah addict gan dye gilee cipan lah , kalu lah dye islam and aku kenal dye , mmg aku btak gegila kt dye lah , but...... aku cume boleh minat je , but its okay :)

p/s: kalu agk-2 aku bajet dlm ney , bialah yee :)



Older Post | Newer Post