Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Monday, November 7, 2011 | 7:12 AM | 0 comments






hey ! ini kite gan scndel kite , hehe jgn pk lessy pulee yee , kite scndel suke-2 je :)) kite due dah taken lah , jgn nk ngade-2 nk gatal gan kite due kan yang ? aaw ! okie saje letak pasal dye kejap , sbb dah lame tk update post kan ? jenguk-2 blog aku je post yg sama , haish mmg bosan gilewwz lewwz kan ! kayydaim -,-


ney nak btau ney , kite pye kekasih hati dpt penjaring goal terbyk bhaii ! boyfie korg ade ? nak lah jugak bangga dgn boyfie sndiry kan ? hehe iloveyou yang kite rndu lah kt boyfie kite , hadoyymak ! cuti sekolah kdg-2 cm haremm jugak kan ? deim ! nk jumpa dye , naty cuti sekolah taktahu lah jdy ape sian kt kite kan ? hurm :( okie good night reader , muah siket :*


Older Post | Newer Post