Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




kalah lagi:/
Sunday, November 27, 2011 | 7:55 AM | 2 comments





nmpk tk muka hodoh lagi burok di atas ? haha yeah time ney tgh tggu bola start , so aku boring aku pon capture aah muka bodoh ney :/ burok ? tkde hal lah wehh . watlek sudah (Y) ade berani tk nk buat muka mcm aku ney wahai pmpn cntek diluar sne ? okay enough . actually ney muka smngt nk tggu bola strt . so dgn muka penoh harapan aku menunggu ............




Atlast strt jugak *mukaexcited* , bla bla bla , then goal en oleh NAZMI FAIZ luar kotak penalty woii ! kau ade ? owshemm en ? aku tahu tuh , scandel aku en kaystopp dreaming ! wake up puteri wake up ! okay shut up ! , then lame-2 MAHALI JASULI pulak goal kan ini pon gempak , lame-2 cmtuh aku tggu lagi goal , tpi tk goal , you know wht ? dah nk dekat hbes mase baru bahrain tuh nk goal dlm mse 6 minit ! cool tk cool wehh ? okay shut up lagi . kali ney seriously mmg kecewa hbes haa
, tpi nk kecewa cemanepon tk guna jugak , mse tkboleh di ulang , ulang tyg je boleh , bukan aku boleh maen pon nk kasi mng , kalu aku maen pon belom tntu mng okay :/ ney haa aku nk k
asi tnjok gmba manusia-2 yg goal kan


nazmi faiz mansor

mahali jusali

okay this guys yg menyumbang kan goal okay :) cool en ? gempak en ? aku syg dorg , *takpasal* . no matter wht happens to MALAYSIA smpai ke-mampus aku support malaysia , tanah tumpah darah ku !




p/s: srry kalau ade salah eja , itu dah jadi sebahagian hobi aku xD

Older Post | Newer Post