Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




last day of school :>
Monday, November 21, 2011 | 8:45 PM | 0 comments

okay secara tetibe nk post pasal lst day sekolah en ? ape jadah sume ney --' bialah aku tkthu nk post ape dah , so aku pon post lah bnde jadah ney (Y), okay seriously agak bosan jugk , and you know wht ? ade penyampaian hadiah segala tuh tau , aku dgn qaqa dah smngt-2 buat bising ney , patu aku ckp bile giliran aku nk naek ?asyek org yg same je , haa amek kau ! sekali giliran aku kena naek sbb penolong kelas , fuhhlamak ! aku igt kan tk kena , sekali giliran aku dah berdebar , tgn kaki sume dah sejokk makkaii mcm nk amek award miss malaysia pulak -,- okay then tibe my giliran , malu bhaii kena jalan depan budak lelaki naek ats pentas kena tngkp gmba
! wattafak ! tknk dohh , tpi bnde dah berlalu pon ,so aku senyum dgn muka yg bajet comel gituwwz , mcm ney ^_^ , comel en ? tahu tuh ;)> okay dah stop malas nk cite pnjng , then after rehat segala jadah tuh cegu buat annoucement pasal masok kelas ini bagai tahun depan , like my older post aku tetap masok kelas G en , smbil cegu cakap ats pentas tu haa, aku smpt bergamba dgn si qaqa muhaidin , ney haa nk tnjok jugak en , kau tknk tgk sile tekan X di ats , sekian :)

ini muka bajet comel , hehe bialah :P

ini gmba original :)

ini gmba sgt gedik , captured by qaqamuhaidin

ini lah budak yg bajet comel itu , aaw !

aku suke this one , sbb kabur belakang nmpk nikon je . baru mcm mahal walaupon org laen punya


p/s: have a nice holiday ! remember me *takpasal* , ilapbiyou readers


Older Post | Newer Post