Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




movie :D
Saturday, November 12, 2011 | 3:59 AM | 0 comments

hey people, nmpk kan poster ats ney ? okay tdy aku g tgk gan abg and kkq aku and ank-2 dye , gilee best ohh , kayy aku nk cite pade mula jugak :P but before tht ktorg g tgk kat alam ANDA je :) okay smbong balek first ktorg smpai teros pegy kt tmpat GSC tu haa , haha gelojoh kan ? bukan ape , nk g amek ticket sbb kkq aku dah book *tempah* dah , so dgn cepatnye pegy amek lh , after amek tuh pegy beli popcorn ap jadah sume tuh , padahl movie ney strt pkol 2.45 g beli awl-2 , so sementara tggu ktorg tggu kt suatu sudut *aytdye* dekat dlm tmpt wyg tuh ktorg bergelandangan dgn muka taktahu malunye kayydiam -,- after tggu pye tggu akhirnye bukak jugak tmpt yg kedua tuh , so dgn rasa dlm hati gembira teruja berbangga dan yg sewaktu dgnnye ktorg bgun nk gerak dah . masuk je dlm tmpt tuh gentle ramai gile budak pandai iaitu budak SAS ! pergh ! kayykecoh -,- as always msty ade iklan dlu kan , so blablabla , and the strt ! cehh dgn muka excitednya aku tgk mate tk kelip-2 kayytipu :)) cite tuh gentle superb ! tpi yg spoilnya org belakang aku maen tndng-2 sit aku , shit betol lah (!) kayy dan blablablabla , hbes tuh ktorg g mkn kt PIZZAHUT , aaaw dah lame tk mkn kt situ :) the terserempak gan wan and wafa and wan pye family , aku pegy tnds jp . balek dri tnds nmpk ewan pizza pegy amek order kt tempt ktorg , shit ! aku tggu dye blah kejap , bru aku dudok , tgh mkn sedap-2 tuh nmpk aniq pulak , yelah dye dah keja kt situ strt cuti ney kan . untunglah byk duit boley blnje aku kan-2 ? hee :D dah hbes mkn sume ktorg gerak aah balek , then time otw balek tuh mcm-2 lah jdy and aku malas nk cite :P kbye peeps :]



P/S: sorry kalu ayt aku mcm keling

Older Post | Newer Post