Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




puss in boots . meoooowww !
Monday, November 28, 2011 | 6:43 AM | 0 comments
aaw omey omey cayang *yukks* okay lihat poster yg nomey ini ? tadi aku pergi tgk cerita ini . tk kesah ? okay tkpayah bace B) cite ney cool hbes ! aku pergi tgk dgn kakak aku and ank-2 dye . oay mula-2 ktorg gerak keluar rumah ape sume en , then smpai sane mcm biase pegi amek tiket yg telah di book , then pegi beli copporn bak kate aku , salu je aku salah sebot , nme sbenar dye POPCORN ! okay stop , ktorg ter-lmbt siket but naseb baek time masok tuh iklan lagi , so watlek wat peace (Y) so cite tuh began .... gile amazing nye lah kan , aku suke puss ney comel je , cubit karang ! then dye met sekor kucing betina , kalau tk silap name dye KITTY SOFT PAWS . kot -,- this kitty pon omey omey gewam gituwww . puss fight dgn si kitty utk dptkan maggic beans tuh , mula-2 aku igt kitty tuh jantan , sbb dye pkai topeng . rupa rupa nye betina wehh ! okay malas nk cite pnjng senanye , so wtv pon g tgk sendiri and nilai sndiri , to me cerita amazing lah jugk , but not 100% okay :) tgk cerita tuh boleh buat korg gelak lah , but bukan lah gelak tk henti-2 . tuh baek kau tgk maharaja lawak mnggu 11 jozan *promote* gelak tk henti okay (!) okay after wyg we all sume keluar then anak-2 my sister nk maen taman pulak -,- so aku dah strt malu, tpi tkpe redha . and blablabla nk balek tuh singgah mcD . tkde mood pulak nk mkn mcd , kat dlm hati taknak , kt luar nak . so daripade meleps aku mintak MCflurry je :) sedap jugak en , janji adoo.. then balek and my sister hnta kwn dye dekat tmpt kwn dye park dye punya kenderaan , so balek . the end ~~ takan smpai kedalm rumah pon aku nk cerita kot -..- . asl aku keluar je msti tkde gmba . sbb ? aku tk suke bergamba xD okay nmpk tk aku tgh menipu kt situ ? mustahil lah aku tk suka tngkp gmba en . potong kuku lah kalau aku tksuke tngkp gmba :D




p/s: kalau agak agak ade salah eja , sila abaikan





Older Post | Newer Post