Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




rndu :/
Monday, November 28, 2011 | 11:08 PM | 0 comments

nmpk tak gmba yg agak comel itu ?*perasan* nmpk tak aku pkai bju ape ? itu ialah bju sekolah . seriously aku rndu nk pergi sekolah , nk pkai baju sekolah , nk jumpe kwn sekolah , nk jumpe cikgu sekolah , nk tgk cleaner sekolah , nk tgk tandas sekolah , nk tgk kelas sekolah , haa punya byk haa sekolah , mmg dah rndu sesgt ney haa dekat sekolah , semua yg berkatian dgn sekolah . aku rndu nk gelak-2 dgn kawan and cikgu , rndu nk bagi cikgu marah :> rndu mcm-2 , lagi bpe hari wehh nk strt sekolah ? next year aku PMR , uncle najib ! kite taknak amek boleh ? *buatmukacomel* okay msti dye kasi ! yeay ! [penoh harapan] tapikan tapikan , kwn aku dlm gmba ats ney lawa kan ? meoww ! rndu dye jugak okay , time tuh ktrg dlm kelas , hbes haa mcm-2 muka ktorg buat , budak laki tgk then follow ape muka yg ktorg buat . okay rndu moment to jugk dohh , aaw ! bile sekolah nk cuti , bile cuti nk sekolah .


Sebab sebab nk cuti sekolah
  • boleh tidor smpai lebam
  • takpayah nk bngon pagi or tdo awl
  • takpayah dnga cegu membel
  • takpayah kemas kelas etc
  • takpayah nk menghadap muka cegu
itu bagi aku lah , bgi korg aku tktahu :)

Sebab sebab taknak cuti sekolah

  • bosan dudok rumah
  • malas nk kemas rumah
  • nk jumpe kwn-2
  • rindu nk menghadap cegu
  • rindu nk kena marah dgn cegu

this one pon bagi aku jugak , kalau pendapat korg laen takpe lah , kalau aku mcm tuh . kbye !



p/s: nak g beli baju sekolah secepat mungkin . yeah !


Older Post | Newer Post