Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




sakai hbes haa kau ney .
Thursday, November 24, 2011 | 7:46 AM | 0 comments




okay gmba nmpk ganas , fusyohh ! mmg aah , aku rasa mcm nk tumbok muka kau camni , aku harap kau teros masok ICU , amin ~~ kejam aitee aku ? hell yeah ! aku mmg tengah panas ney wehh dgn kau , shit (!) , kau ade kne mengena dgn hidop aku pon aku kesah ape en , mmg tahap cipan ney weyh bengang dgn kau , kau tahu tak ? taktahu er ? ke-sakai-an kau dah menguasai diri kau dohh , lama-2 org sekitar kau pon boleh bnci dgn kau, tgk muka kau lagi lah hampeh je --' kau pikir kau besar aku GOY ? sikit pon tidak . kau tggu jelah kejap lagi , revenge dtg okay ? kau dudok diam-2 dulu , t
gk t.v dulu , sound aku dulu smpai lebam ! kejap lagi malu dapat sakit dapat (Y) cool aah tuh --' . sile tggu dgn hati terbuka oaky ABANG ! haram jadah lah aku nk pagel kau abg , panas hati bhaii , tua tak tua belakang cerita , sekarang ney tnda hormat aku dekat kau dah buang jaoh-2 dah , kau mmg silap aah cari pasal dgn aku , nmpk kecik , hati membara siot *ayttakbolehbelah* , nah amek middle finger khas untok kau ! kbye !




Older Post | Newer Post