Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




tak suke aah bile org kutuk boyfie aku :P
Tuesday, November 15, 2011 | 7:12 AM | 0 comments


ouch ! okay bile dah bce entry aku ney , msti kate eeww budak ney perasan gile ! haha lantak i lah ! kaydiam -,- like seriously ade bace satu minah ney pnye blog tau , derr ! panas hati ! lagy aah ngaku kt blog dye cpl dgn GC , siap buat dekat tepi blog dye tuh tules status with greyson chance , fakoff ! haha marah ney weyh , aku mula-2 pon igt nk buat cmtu , tpi bile pk balek , berpada-pada lah kalau minat or suke pon, tkpayh smpai nk buat relation kan , aku ckp cani bkn sbb jeles ke hape , just panas and taknak ahh org bnci kau sbb ngaku greyson ney boyfie kau shit (!) kayy wtv pon sorry post ney agak emo and keterlaluan , okay semua org yg knl aku dah nmpk kegilaan aku dekat si mat saleh comel gempak cool ney haa , mmg aa sometimes aku ngaku dye boyfie aku . but atleast tk heboh satu dunia right ? tk tules terangan aku cpl dgn dye pon. just MENGAKU , ohh damn ! kalau terasa sorry bro tkde mksod pon , just nk remind :) and to yg mmg dah lemas and rimas and meluat bila bce blog , facebook status , twitter and mcm-2 laman sosial lagi aah yg dok cerita pasal greyson tak hbes like me :D please please ! nk meluat simpan dlm aah , tkpyah aa nk kutuk KTORG pye boyfie ney haa , yeah i know some people may say ktorg ney dah ketinggalan zaman , padahl budak ney keluar lama dah , derr ! like i said dekat blog/fb aku , ktorg malas nk amek tahu , so now bila dah amek tahu kecoh lah jadinye kan ? so aku beg kt korg semua yg dah meluat rimas lemas segala jadah tuh stop KUTUK GREYSON CHANCE okay ? and stop kutuk greysonators / enchancers :) please okay ! cheers ! and to ANTI PAVILLION KL KIDS : d
ohh ! you all kate anti pavillion kids , ape jadah tetibe masok pasal QISTINA ENARA like hell ohh ! dear dye tkde pon tngkp gmba depan pavi , dah knpe tetibe pasal dye masok ? okay to be honest dye mmg dah hot sbb tngkp gmba dgn GC , but let her go ! itu mmg luck dye kan ? yg korg sebok kesah knpe ? gile ? kayyfine . okay if ada sekali pon mat saleh baru lebeh comel , lebeh segala-2nye dri GC aku ney , i will never leave my GC like JB kena tinggal :D NEVER okay ? pegang kate-2 aku tau ? hee okie lah peeps tetibe pulak post jadi panjang berjelar , tkpela bukan selalu kan ? kayypeace (V)

iloveyoulikehellGREYSONCHANCE











Older Post | Newer Post