Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




twilight :)
Wednesday, November 30, 2011 | 4:20 AM | 0 comments



so this is cerita yg aku pergi tgk dgn ank si sahar (Y) sweet sgt . mmg awesome lah wehh ! segala bintang yg ade kt muka bumi ney haa aku bgi dekat cerita ney . tak sabar nk tggu breaking dawn part 2 . seriously nk tgk cerita ney byk kali boleh ? hihi :> . aku smpai-2 jumpe aisyah sahr, then pegi jumpe hannah arjunaidi , haa aku pegi tgk dgn dye and qamarina sekali . cerita tuh strt pkol 2.45 , aku kena dtg 45 mint before movie tuh strt . so bile dh smpai aku teros pegi amek tiket lah kan , sementara nk tggu bnde tuh bukak aku dgn si aisyah sahr bejalan je dohh , alamanda dah lah kecik --' pfft asyek lalu tempat yg same je . bodoh betol , laen kali buat lah besar (!) okayokay enough , then jalan-2 segala atlast dah strt . so masok movie tgk movie tuh air mate mngalir wehh ! gila tak gila ? haha time part sedeh-2 tu lah , time part romantik-2 tu....pergh ! tlg jgn pikir laen okay ! part-2 movie tuh korg tgk lah sndiri aku malas nk stry . okay ! after movie pegi karok pulak , lame tk melontarkan suare yg merdu ini *perasan* then karok tuh ade lah snap picture siket siket . nahh tgk !



okay i know muke ktorg akk hodoh especially aku , yelah dlm karok kan gelap , so hnye mnggunakan flash ! tak sia-2 pegi tgk twilight :)






P/s: ombak rndu wajib tgk (!)





Older Post | Newer Post