Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




hai copycat , iloveyou :)
Friday, December 9, 2011 | 7:58 AM | 0 comments



Hai penirukucing , saya syg awk :* Kite syg awk sbb awk sgt lah rajin utk copy kite , kite igtkan awk baik . rupanya awk copy kite ! ishk , okay mybe awk tak sengaja tpi awk tahu url blog kite , awk tahu kite pnya blog cane sbb kite bile update blog mesti post dekat dinding muka buku kite . so tadi awk pon ade post blog awk yg dh di update kt dinding muka buku awk , kite tertarik sbb link kite sama so dgn tergerak hati kite , kite bukak blog awk . OHHMYGEGIRL ! nati kite tnjok gmba ape yg sama eh
? kite dgn hati panas membara kite update status lah , status tuh bukan utk memalukan awk , tpi utk bagi awk sedar yg awk tgh copy org lah . okay kite nk tnjok awk pnya ketiruan kite tu





okay this is the prove , same aitee ? waddehell awk dah tukar link blog awk lah , tkpe dont worry syg , kite tetap dpt jumpe awk pnya blog , kay ape ape pon semoga awk tenang dgn kehidupan awk kg , kite doa kan :) iloveyou so much >.<




p/s: my sister said die tiru care aku snyum -_-






Older Post | Newer Post