Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




hai si busuk hati :)
Sunday, December 11, 2011 | 11:10 PM | 1 comments

Hai si hati busuk :) haa awk lah yg fitnah kakak saye ckp kakak saye jampi boyprend die . eeeww ! in our family
tkde yg mcmtuh lah , awk yg mcm tuh okay ? nice onee ! dah laki tu suke dekat kakak sye nk buat cemane ? kakak saye lawa dari awk so thts why lah ramai laki nk dekat die , dripde awk jampi laki org ape dapat ? okay this is sye tak fitnah kakak sye btau sndiri sbb mybe die ade prove kot .time kakak saye cerita dekat saye , saye yg pnas hati tau awk , ape buat cani ? dpt ape awk buat cani ? okay mybe hdop awk sng lah dekat dunia , tpi dekat akhirat nati ? haa pandai awk tanggung lah , actually sye taknak masok cmpor ... but ! ade kne mengena dgn family sye so mmg saye panas hati lah jwb die kan . awk kate kakak sye pkai tdong tpi kuat jampi ape sume .deyy thambi ! never ever ever ! okay ini yg sorg pmpn tuh . ni lagi sorg nyahh ! ade due org lah


hai si UNTA :P okay jahat kan aku ? well aku takkan kacau hdop org melainkan org kacau hdop aku or org yg aku syg *senyumcomel* okay yg lagi sorg lagi lah kemaen haa , siap nk jampi kakak aku dgn boyprend die haa . kemaen kau jahh ! nk main jampi jampi pulee ... haktuih ! ape ni awk main care halus ? main care kasar lah.. jumpe dpn dpn tumbok ! pastu tumbok lagi ! haa baru sedap tkde yg syirik syirik segala dah kan ? so dgn perasaan panas hati sye pon tergerak hati nk post .. yaa ktorg kan siblings . kau cari pasal dgn family ktorg kau kena . so take NOTE ! awk tak takot sye tak kesah , but jgn menyesal :O muahahaha

okay nmpk muka dua manusia yg gorjes katenye :P .yg kiri tu yg stry first tuh , so mknenye yg kanan tu stry yg scnd lah .. so dua org ini muka saje putih hati hitam busuk nk mampus ! dlm gambar aku tgk lawa beb ! depan depan ? sorg cm unta sorg kura kura (Y) yeah jahat aku ! aku tak cantik but atleast hati tak busuk mcm dua org ini *senyumbaik* jahat kan ? nk jampi kakak aku lah , nk fitnah kakak aku lah .. hadoii takde kerja betol . jeles ckp jeles ... FCUK you! byebye selamat jalan si hati busuk ! semoga tenang di sana :)


p/s: ayt aku mmg kurang ajar but its up to me , my blog .. my stry ... my account so bye !




Older Post | Newer Post