Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




hai
Sunday, December 18, 2011 | 9:10 PM | 0 comments
hai ! dah lame tak update post , kesian blog , tk terlyn kau kan , yelah aku busy lah encik blog . maaf kay ? okay nicee one . aku nk stry yg aku ni jenis byk mkn , lepas mkn tk smpai sejam aku lapar lagi ,aku tktahu ape kena dohh , gemoknye tidak pon , damn ! aku ni keding betol , nk berisi siket , siket pon jadilah . aku tak puas hati lah , mkn buk main byk berisi nye tidak . so aku perhati lama lama , rupenye pipi aku yg naik , aku btau cousin laki aku , then die kate pipi naik nati tembam comel lah jadi die -_-






haa see ? okay gmba ni hodoh and telinge agak capang , actually aku nk tunjok yg pipi aku makin tembam , hikhik ^^ . sedih T.T .yg tgh bace ni kalau berisi bak mehh sikit isi korg tuh ,aku nk sumbat kt mne mne , nk bgi nmpk berisi , krus keding mne lawa dohh . kbye :':


p/s : siket je tau nk isi

Older Post | Newer Post