Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




huehueh :3
Wednesday, December 21, 2011 | 8:32 AM | 0 comments





hai :3 comel gile aku ! kayperasan . ohh rindu mahu nge-post di bloggah ! act nk cube try post takpayah gune KAU AKU, try gune name , haa kan ayu kalau cengitu . kan kan ? yeah i know . wehehehhe . so readers how are you ? erm act puteri taktahu nk post ape , haha bengap ! opps tak ayu dah , erm krg tahu tk nk hilangkan panas baran yg amat terlampau ni ? sng gile kot nk marah , org ckp siket bnde yg boleh menyakitkan hati cept je nk melenting , i've tried so hard tpi takboleh disebabkan ego yg terlampau , pergh ! yelah bile due bnde tu dah meresap dlm diri mmg susah nk hlg wehh , if korg ade tips kan , share lah dgn puteri :) but make sure yg boleh diterima akal lah kan , and and cemane nk gemok ? woii ! bagi jugak okay tips ? bukan nk gemok but atleast berisi lah kan ? okay enough with this post , sbb otak puteri dah blank hbis haa :) daaa ~ selamat mlm cmpor pagi ~~ weeee :d






hai kami sgt jambu dan comel , ohh tidak ? kesahh ~~ huehuehe :3


p/s: me love those people

Older Post | Newer Post