Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




muhd imran ♥
Thursday, December 1, 2011 | 11:07 AM | 0 comments

hey meet this guy Muhd Imran , i used to call him ABANG or IM ke aku tk igt dah , aku knl dye time aku sekolah 11 dulu , dye baek dohh . actually saje nk post pasal die sbb terigt kt dye time tgk vid kt wall aku tu haa . take a look kay ? hnsem kan dye ? you know wht ? time hari rabu tu aku nmpk dye dekat alam , then senyum senyum lah kan , dye seorg yg sgt tggi , gentle lah aku ckp korg yg tggi tuh pon akn pandang dye ke atas , hikhik . tu je kot , byebye :)

Older Post | Newer Post