Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




nk buat ape ? bile dekat Sg.Besi
Thursday, December 22, 2011 | 6:23 PM | 0 comments




Assalammualaikum malaysia ! aauum !*tetibe* so dgn secare tidak sngaja puteri terbangon dari tdo yg asyik berpinah randah , which mean like puteri tdo dekat ruang tamu dpn then pepagi gitu puteri bgon masok bilek belakang , then tk lama kemudian puteri bgon puteri tdo ruang tamu semula . haa tak mcm berpindah randah tu ? oleh kerana abg puteri bersama isterinye dtg dan tidor di bilik puteri , thts why puteri rasa tk selesa dan mula berpindah sebegitu . ohh seriously cite yg pnjg and lri dari topik . kejap ehh nk kejar ! haa dpt ^^ so this week puteri insya-ALLAH akan dudok dekat ruma Sg.Besi oleh kerana ruma putra akan jadi kosong kerana kakak kakak sekalian pergi bercuti tak bwk puteri . sob sob T_T . cite die cani , yg sheril tu die balik Kuantan sbb nk jumpe boyfie die , yaa mcm dlm die punya blog .. hubungan jarak jauh haa , so yg lgi sorg ni pergi holiday dgn family die , maklumlah org dah berumah tgga , hsnd baru balik dari Jepun kan *mukeperli*






so nmpk tak cerita die skg ni ? itu bermakne puteri akan pulang ke pangkuan mama , jyeah ! okay masalah die skg ni.. puteri nk buat ape je dudok sane ? tenet tkde , kwn ? kt Sg.Besi ni tak dpt kwn lagi .. yess ruma ni baru jugak kot . tk mcm ruma dekat Bandar Tun Razak dulu berlambak haa kwn . so jwpn die skg ? *teneng!!!* DUDOK RUMAH GOYANG KAKI! haa jwpn yg tepat.. tpi smpai bile dohh ? cmfrm bosan.. hmm keluar dgn kwn kwn cuci mate lah , huehueu :3 masalahnye nk keluar dekat mne ? TS ? Pavi ? BB ? duhh ! kang tak pasal puteri masok dekat laman sosial yg paling tuutt sekali tu . tpi tkpe puteri kalau keluar mesti ade brg yg dah dibeli , tkpon aktiviti .. tkde mase nk menepek muka dpn PAVI , thank you =) pergi Mines.. Sunway ke . pergh ! cite cam duit dlm poket berkepok kepok je . tkpelah keluar dpn ruma jelah sob sob T_T .haha .. kasihan hidupku ini . hmm actually tu je nk post .. haa snggop nok ! kau ade ? haa kan .. okay byebye peeps ! puteri takkan online smpai bukak sekolah . insyaALLAH .. so korg yg bce ni takecare okay ? xoxo :*


p/s: Ramai tk percaya puteri single kan ? percayalah .. itu kenyataan.. tkde sape nk dekat puteri ni haa T_T . kbai





Older Post | Newer Post