Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




petang bersama si dia
Thursday, December 22, 2011 | 4:54 AM | 0 comments


Haa nmpk tak entri yg mcm menarik perhatian pembaca ? tak tertarik ? okayfine... hihi kami ke tasik persint 18 gituww , so sweet kan lepak dekat tasik ? okay puteri tggu die akk berjanggot yg akk tidak ade janggot tuh , pergh ! byk kali pulak puteri call die , adek die jugak yg angkt , okay faham ! atlast dh dekat pkol 6 bru die tron , tron dari lift je teros panggil puteri then pelok :O waoh ! sweet kot . hehe , then kami berjalan utk pergi ke tasik :3 mcm mcm cerita yg ktorg kongsi , yelah dah lame sgt wehh tak jumpe , so ktorg chitchat ... mcm mcm .. last last dh dekat dgn futsal tu je puteri nk jatoh , malu -_-' . then tros kan perjalanan dgn berpmpin tgn . aaw :3 yaa gmbar itu harus ade , baru sweeet gituwww . gmbar sebentar lagi eh ? hueueueuhe :3 then ade dua org jejaka ni dok jln kehulur kehilir , ckp aja dong mau ngorat , haa indon ! smbil jln smbil tgk ktorg --' . ktorg like pndng jejaka tu mcm ape masalah kau dohh ?! haa cmtu lah , but who cares ktorg still tngkp gmbar . hihi .. okay korg bce ni mesti tertnya tanya spekah gerangan manusia yg dikatekan sweet sgt dgn puteri tu ? seee yaaa







hihi suprise!!*ping* haa yg dikatekan itu ialah seorg perempuan yg penting bagi puteri , die hnya seorg kwn yg gorjes . not more than tht , cerita mcm more je kan ? duhh ! im not lesbian and i hate tht (!) pretty kan die ? i know lah people , ridnu die tahap yg takboleh belah punya ... so we had fun ofcourse ! ktorg gossip lah , tngkp gmba lah , tukar tukar cerita =) i will miss this moment kot , tkpe this week puteri balik ruma dekat kl so anytime boleh lepak dgn die , sbb ? sbb skg die dudok dekat ruma makcik die yg dekat kl , sbb ? sbb die kerja dekat kl . kerja ape ? kerja casual promoter . buat ape ? cari duit syg :) haa tgk die snggop useha keras demi utk cari duit sndiri , bukan parents die takboleh bgi duit tpi die nk berdikari jugak , nk pegang duit titik peluh sndiri jugak , kan ? hurm ! shes fantastic , like fantastic 4 mybe ^^ hihi . kay peluk cium utk kau wehh :*








okay sorry gmbar burok sbb puteri yg edit (Y) tkpe naseb model die cun :O huheuhuehue :3 takecare okay dekat kl sane ? jgn terjebak dgn bnde yg tak elok :* tehee caring nye puteri ni , tak sangke ! kaydiam , but dont worry aku ikhlas kwn :)


p/s : jgn cari pasal sama die , kang kau aku hentam (Y)


Older Post | Newer Post