Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




sabtu :)
Sunday, December 11, 2011 | 2:28 AM | 0 comments




Haa tetibe kan letk gmba happy feet 2 . itu kerana aku pergi tgk wyg cerita ni *waaaa* you know wht ? cerita ni
sgt cutieeeeeeeeee . lovieeeeeeeee . pergh kalau lah aku secomel penguin ni .... waaaaaaaaaaa :D . kperasan . aku pergi dgn kakak kakak , abg aku , kakak ipar and ank kakak aku , actually aku nk tgk ombak rindu tpi.... ank kakak aku nk tgk cerita ni so aku pon ikot lah , but tak sia sia jugak tgk cerita ni . fuhh gelak jugak , tpi dorgcomel aku jelly ! ergh nk comel cengitu .. tpi takpe aku terima aku dilahirkan tak secomel dorg , tpi aku tetap comel . *perasan* you know wht ? nk masok alam tuh bukan kt tempat biase org masok nk pergi tgk wyg tuh , tpi kne keluar dkt pntu luar tuh then bru boleh msok wyg , pergh jalan jaoh , tak phm ape aku tulis ? lntak lah nak tahu pergi sendiri , okay goodie ! yaa mcm biase gambar itu harus ade (Y)



okay lihat ? gamba itu perlu ade lagi wajib ! jyeah ! walaupon muka tak seberapa janji ade jugak lah gamba die , and meet my bro yg hitam hitam manis katenye . yaa die sgt sebok nk masok dlm gambar ni .. aku tolak jaoh mne pon die taknak pergi jugak nk buat cemane . okay after tgk wyg bagai bagai kitog pergi mkn dekat Restoran Saba mkn nasi Arab . yoo man ! sedap woiii ! full tangki (Y) kay diam , itu mknenye kenyang . so after mkn bagai jadah tu . ktorg pon gerak pergi taman cabaran .. huh ! before pergi taman cabaran tu kakak aku saje bwk g jalan kt kubor p20 tu haa . then abg aku kate nk hntar aku .. ciss nak sgt lettew --' . so dgn perasan penoh kesabarn aku pon diam jelah malas nk byk bnyi , okay then pergi dekat tmn cabar yg tempat wall climbing tu haa , wehh ! aku suka :) panjant panjat mencabar woii ! kau tak suke kau pnya hal lah :) hikhik tapi aku suke , aku lumbe dgn kakak aku sape smpai dulu then aku ni jenis takot tggi so mybe sbb tu aku takberapa nk tggi -..- haa aku turon balek . hehe takot then kakak aku bising bsing suroh naik jugak aku pon naik lah dgn muka selambe padahal dlm hati dah takot dah ni . okay then afer lepak situ ... ktorg pon pulang dgn riang gembira .. tpi yg malang aku pnya tgn sume melekit sbb time dlm kereta caremel tumpah dekat aku . wadde fak....kri saarani betol :p so tht day aku enjoy . tata peeps :*






Older Post | Newer Post