Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




addicted !
Wednesday, January 25, 2012 | 7:49 PM | 0 comments
Assalammualaikum...


Okay harini nk cerita yg puteri addicted gila dgn all this stuff yg akan puteri tunjuk kejap lagi . cerita ini takde kena mengena dgn siapa siapa , kalau korg pun suka bbde yg puteri akan tunjuk nati hantuk kepala sama sama :D okay we begin








Okay puteri suke gila dgn bag ni , nak pulak yg jejaka dress up smart pkai bag ni . ouch sumpat cair at tht time . nak pkwe pkai this stuff boleh ? STYLE ! thumbs up (Y)







okay abaikan model itu , tpi puteri nk baju mcm ni boleh ? lawa kot dress ni cool je . ni barang vintage suka gegila kot ! kalau korg tak suka bialah ,tpi gentle nk mcm ni . weeewitt !




,center/>



Gosh i want this dress ! style gila kot . but syg sekali ketinggian tidak mengizinkan , choii ! tak kira nk jugak :D







Lol i want this ! dah lama gila puteri nk bnda ni tpi still tak dapt woii ! i dont care nk jugak benda alah ni . kalau korg baik kan bak mai satu :D






Okay siapa yg pernah bce post puteri before this , puteri mmg gemar sgt dgn bnda ni . hadoii nk satu ikat tepi ! hihihi








Wehh can i dress like this ? nampk mcm lama lama kan ? ilove vintage ! mcm cool je bila dress up gini :D much much love !








can i have this dress ? mne nk cari eh ? haih suka >.<






Okay rantai itu sgt gorjes . i want tht !seriously . i want that ^_^







Obey korg Obey ! haha , nmpk style je perempuan ni pakai . thts why puteri minat especially dia punya cap ! pergh ! cool ~~ bak datang satu set !







ini paling suka ! nk cari ! nak pula bila si jejaka memakai kasut mcm ni dgn bag SAG pastu dress up smart smart ! weeeeeeeewiiiiiiitttttt :D sumpah cair syg . haha gedik !







okay nxt time puteri nk pakai baju mcm ni lah , weeee :D pergh cool ~~



#kalau nk kata puteri baru tahu semua bnde ni , itu tidak dah lama pon tahu :D cuma malas nk bangkitkan (Y)




Older Post | Newer Post