Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




dehell dohh dehell !
Thursday, January 26, 2012 | 9:51 PM | 0 comments
Assalamualaikum ..


First of all nk cerita yg Putrajaya now dah tak selamat . Kenapa ? ohh ya sbb sekarang banyak kes bunuh bunuh . mak aii ! sudahlah dekat tempat kita tnggal ni haa . ada kes pecah rumah . rompak . kena kelar . kena rogol and macam macam . Kita fikir putrajaya ni lah boleh dikira selamat sikit dari dekat KL . tapi kita silap . kita rasa Kampung lagi selamat . Sumpah kot nyawa sekarang dalam bahaya . Hmm dah mcm wonderpets . Sumpah sekrang kita dalam keadaan takut . takut gila . haih mana lah superman kita eh ? Choii ! superman pon takde , berangan . okay lah mne my Man ni ? heheh takde jugak k . kita single . okay lari dari topik .


Kita ada buat fake relay tau dekat facebook . lepastu nak kecoh kecoh pula . Woi ! aku baru first time kot buat fake relay . kepoh ! kita padahal baru je buat . awak yg buat byk kali tu diam diam sudah lah . hak kita lah nk buat apa . -..-



Kita otw nak pakai tudung ,kita pakai tudung bukan sbb nk cantik atau apa , tapi sebab ALLAH s.w.t . Dunia pun makin tua. so pandai pandai lah bertaubat ye , kalau kita dah pakai tudung nanti , kita delete semua gmba tak pakai tudung tu dekat fb :)



p/s: kalau kita ada salah apa apa tegur dgn cara baik tau tau

Older Post | Newer Post