Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Kena Game and Scandel :/
Thursday, January 5, 2012 | 1:50 AM | 0 comments
Okay here , bila bace tittle ni mesti terkejot gila kan ? kalau tk terkejot pon tkpe tkdehal . Actually bukan puteri lah yg kena game or di scandel kan itu .. kalau ade kena mengena dgn diri korg ni sorry . Okay to be honest here puteri penah cpl dlm 9 or 8 je kot , bagi puteri siket sbb kwn kwn puteri ramai pulak die punya ex . kalau bgi korang ini sudah byk .. terserah lah :> selama puteri cpl ni kan , puteri takpernah curang . kot .. alahh biasalah kalau lepak dgn bebudak lelaki .. nak percaya atau tidak . terserah ! sebenarnya bukan itu yg puteri nk ceritakan . Puteri dah byk kali dgr ayt kena game ape semua ni .. as a human yg kuno ni .. puteri taktahu mcm mne nk game lelaki . seriously ! tapi puteri tahu lah bile mase lelaki tu game puteri ape semua .. insyaALLAH puteri akan balas .. but like seriously cara cara nk game semua puteri taktahu cemane .. step step die , muehehe :3 haha k gentle puteri taktahu . And scandel utk ape ? tamak ? tak cukop satu ke ape ? kalau korg dah cpl time tu then ade pulak scndel mcm mne tu ? tak mcm membazir ke ? kalau dah bosan lepaskan jelah . tak perlu buat scndel ni , puteri ckp ni bukan sbb puteri baik ke ape tpi gentle bila puteri cpl tak pernah ade scndel .. before cpl tu nak ade scndel takdehal lah kan :) dah awk tu bukan milik org so hak awk lah nk ade scndel (Y) but bila dah cpl perlu ke ade scndel ? puteri tak berani nk buat scndel sbb sometimes i believe in KARMA . What Goes Around , Comes Around .. Contoh kalau korg ade scndel lah time korg cpl ni kan .. mcm mne kalau korg dah kawin nati Bini or Suami korg pulak yg ade scndel . mcm mne perasaan ? ouch ! sakit kan ? hmm kay pape je :/


Haha puteri pon taktahu knpe tetibe putri post pasal ni . buang tebiat ke ape pon taktahu lah .. And to GEGIRLS kt luar sane , jgn pernah tunduk atau putus asa dgn lelaki yg bukan bergelar SUAMI kite :) Perempuan perlu jadi seorg yg mahal . To BOBOYS yg kt luar tu pon .. hargai girlfie korg lah .. perempuan hati die lembut , jgn main kan perasan die okay ? iloveyou readers :*


# Disebabkan Jual Mahal Terlampau . Sampai Sekarang Puteri Tak Couple . Semua Di Tolak . Sorry :) *bukan nk bangga.. im not DIVA*

Older Post | Newer Post