Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Padat maksimum dgn milo | tetibe
Tuesday, January 10, 2012 | 7:31 AM | 0 comments




Hey! puteri taktahu ape function letak gmbr tu .. mybe nk menunjukkan muka yg letih .. ohh semenjak dua menjak sudah meningkat remaja ini semuanya padat padat belaka . its starting today baby . today :/ okay mula mula mcm biase mestilah pergi sekolah . takkan pergi berjimba kot , and ohh ya ! ada org tnya puteri BERJIMBA itu apa ? okay actually puteri taktahu nk explain cane but die lebih kurang mcm kite having fun , chill out dgn kwn kwn kite , haa cmtu lah cerita dia . okay kite sudah lari dari segala topik *sigh* okay after balik dari sekolah itu balik rumah siap siap kemas rumah sikit then berganjak ke rumah kwn utk buat homework yg tertunggak . mungkin :/ after done tht thg , puteri akan tggu spai pukol 5 lebih cengitu then gerak pergi tuisyen . starting 6.00pm - 7.40pm . duhh tuisyen yg paling sekejap . mungkin :/ then bla bla bla after hbis je tuisyen balik rumah . bila mlm baru smpai rumah , time bilanya nk keluar dgn kwn ? walaweyh ! tak mcm padat maksimum dgn milo tu ? *tkdeknemengena* so skg ni puteri kena pandai bahagikan masa . lama lama otak boleh meletop asyik belajar je . kalau pndai takpe =.= . So skg ni dgn masa terluang yg ada puteri gunakan nya utk online . yeay ! *cheer* and and thank to lieya izani and ezzad haikal sbb tlg hntar pergi tuisyen masa first day ni . thanks alot guys . much much love >.< hihihi . okay thts all for today #dah mcm ckp dekat assembly dah . so bye guys . enjoy while you can still enjoy . don't be like me :| okay daaa ~~ T_T




p/s: byk status dekat fb tulis pasal budak junior form2 . pasal form3 tkde pon . mknenya ktorg baik . k lalalalala ~~~




Older Post | Newer Post