Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




random baby random . ouch :']
Sunday, January 8, 2012 | 11:40 PM | 0 comments



Ohh hai ! lama tak update blog , walaupon tak lama mne pon kan. okay post this one agak menggedik dan membajet sedikit . sebarang kesulitan harap dpt di maafkan :)
okay first puteri rasa mcm damn and down gila skg ni , taktahu knpe . semua pon dah meningkat dewasa , so mcm mcm feeling ada kan . ohh aku FOREVER ALONE ! kadang kadang tu jelly jugak tgk membe berpasangan , kakak berpasangan . hmm :/ apakan daya . wake up puteri wake up ! nk PMR ni :/


Damn hati tak tenang , puteri taktahu ape yg akan jadi lepasni . ohh byk betol cabaran sekarang ni . i need a shoulder to cry on :| hati gelisah hbis haa . Ohh i need MAMA :'( . smbil tulis ni rasa mcm nk menangis :'[ . smpai bila nk jadi mcm ni puteri ? okay sabar *sedutnafasdlmdlmthenlepaskan*



Peperiksaan Menengah Rendah is on the clock . *tiktoktiktok* trial on 13.08.2012 , and you know wht ? time tu jugak lah nk birthday puteri . ohh why at tht time baby ? hmm :/



I need someone tht can guide me (: INSYAALLAH . ohh knpe hati masih tak tenang ni ? jln penyelesaian = SOLAT ! yess puteri . kne kuat kan semngat ni . Iman dah luntuh :/



Im a busy woman strt from tomorrow ! damn! okay mcm ni , lepas balik sekolah mybe boleh rehat kejap . petang siket pergi tuisyen . balik tuisyen buat homework . time bila boleh aku manjakan diri sepuasnya ? >.< *ayt takboleh belah* kalau tak lulus jugak PMR kali ni taktahu nk ckp . speechless :O damn much .



Ohh puteri rindu someone but taktahu siapa . rasa rindu gila . rindu dekat siapa ? NO One i guess ! -_- kecai hati :/



p/s: FOREVER ALONE T_T

Older Post | Newer Post