Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




sabar jelah :)
Sunday, January 29, 2012 | 1:31 AM | 0 comments

Assalamualaikum...






Okay memandangkan harini sayu je cuaca. so jadi tergerak hati nk nge-post di bloggah . padahal online senyap senyap je ni .



Okay kan kita nk pakai tudung dah . so dgn kebabom! cerita tu meletup. padahal kita baru update sikit dah kepoh! tpi tkdehal suatu perubahan yg baik kan ? hmm ... so ada one of my friend ni mcm nk condem kita tau. kak awk tu tak bertudung . bila entah nk pakai tudung pun kita tktahu. mungkin awak selesa kot tak pakai tudung. mungkin awak fikir awk dah cukup lawa kot tak bertudung ni, hmm semua tu kita tak kesah lah malas nk kacau , hak awak kan. kalau kita tegur awk suruh pakai tdung nanti kata kita ni membajet baik pula. hmm :/ nak byk bunyi sgt pon tk boleh kan. kang kena condem lagi. Choii ! okay after kita pkai tdung nati. kita akn cuba ubh perangai yg tak elok. tapi kita takkan cover ayu or bajet ayu. kita akn jadi diri sendiri je yg kasar kata mama lah. So kita harap bila kita dah bertudung tkde dahlah yg nk condem kata kita bajet baik, kalau ada pun kita akn anggap semua tu as ujian. InsyaALLAH :))


P/s: aku tak sempurna wehh. atpi atleast aku ada azam nk berubah :)


Older Post | Newer Post