Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




suatu saat di sekolah | ohh bosan
Wednesday, January 4, 2012 | 1:04 AM | 0 comments





Ohh hai ! harini budak sekolah yg sudah meningkt dewasa tetapi ketinggian usah dibangkitkan oleh sbb tk berapa nk meningkat (Y) . haa see intro pon dah pnjng pnjng --' . Okay mcm ni . harini start sekolah bgi mereka yg masih bersekolah seperti puteri .. okay seperti yg korg tahu .. puteri skg ni mls gegila nk pergi sekolah , semngat punah habis , bukantk minat belajar ke ape .. cume entah lah puteri pon taktahu cemane boleh jadi gitu .. Okay mula mula dtg sekolah nmpk mcm ramai tpi apakan daya sebenarnya siket je . dah lah muka nk nerd je -.- Bila dah smpai tu mcm semangat siket lah sbb dpt jumpe kwn balik .. tapi bile strt je speech ape semua dah boring . Sudahlah smlm tidor lmbt , okay itu tkperlu di ambik kira sbb itu mmg salah puteri pon kan *fakesmile* okay sekarang cerita die bila dah masok kelas tu... mak aii ! dah bosan dah time tu , cikgu yg masok kelas time tu lagi lah membuatkan puteri jadi boring . Taktahu knpe harini jadi lesu gila .. nk snyum sgt pon takboleh .. tpi puteri cuba lah .. Baru hari pertama dah bosan hbis mcm mne kalau hari hari seterusnye ? demyou ! Igtkan first day ni boleh lah bahagia ape semua kan . tpi cikgu pon ade yg mcm "PALING TAK BORING SEKALI" pergh cikgu superb --' . okay and you know wht ? baru hari pertama ni dah ade hw ! fakyou ! pergh puteri pon men-gentle kan diri redha je kan .. sial lah jai !









Okay maaf ini gmbar mase form 2 :) byebye :*






Older Post | Newer Post