Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




wahh !
Saturday, January 28, 2012 | 6:29 AM | 0 comments

Assalamualaikum...


Hey peeps ! smenjak dua menjak ni . kita suka cerita secara random . mcm mcm topik boleh campur mix and match !okay langsung takde kena mengena . Today pun kita nk cerita secara random ! Mcm mcm kita nk share dengan bloggah . okay intro yg cukup bagus dah boleh buat karangan BM (Y)








Kita ada meet this one guy . okay kita tak cerita lagi jangan kata kita falling in love okay? Kita kenal dia masa dekat tuisyen . actually ktorg tak pernah betegur pun , okay balik dari tuisyen kita teurs updated status dekat fb cenggini "tadikan kita duduk sebelah gigi besi, comel je" hahah not sure sama ke tak dgn status tu, sbb lupa juga -_- then kawan kita tnya siapa lelaki tu , kita cerita lahh , then dia kwn pula dengan lelaki tu , dia kasi kita efbie lelaki tu , so kite tak add pun . aahh !kita tak suka add org *ego* . so yesterday kita duduk sebaris je dengan lelaki tu , kita hantar msg dekat kwn kita tu.. so petang tadi kwn kita tu text kita , dia cakap yg nk tak dekat lelaki tu ? kita macam. erk -_- pahal lak dia ni :3 LOL . then dia bagi num kita dekat lelaki tu . tadi kita txt dgn lelaki tu ,so now ktorg dah jadi kawan :d yeay ! thanks to my friend Dzulkifli :) haha sbb awok kita kenal dgn dia . LOL . woii malu kot cerita ni , umum pula tu :) so kita dh kenal dia :D *cheers!*




Okay korg ! puteri rindu dekat my kawan yg agak rapat . haha padahal cuti baru one week then ter-rindu pula tu -.- kita rasa before this kita ada pernah cerita pasal dia tau . then korg maybe kenal siapa dia . kot.





Okay this monday already strt school . PFFT --' ! uncle Najib... kasi cuti lagi one week boleh? wht? taboleh? kfoine . *lari lajulaju*



P/s: kita paling tak suka org yg suka meng-ungkit :D

Older Post | Newer Post