Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Wordless #1
Tuesday, January 31, 2012 | 7:26 AM | 0 comments
Assalamualaikum....





Semalam kan, semua form3 kena inject ape bnde tah nama . So kemain menggeletar kot nak amek tht suntikan. Yelah bila dikenangkan masa form2 kena suntikan HPV. taktahu HPV tu apa? Google search syg :) so kita dgn kwn kita nabila punya turn last sekali. sbb ktorg mmg saje nk amek yg last konon konon mcm tak seram kan, kononnya lah. Padahal yg paling lastyg seram sbb nanti semua org bgitahu apa perasaan after kena cucuk T_T . So ktorg men-gentle kan diri ah. masa kita nk kena cucuk tu kemain haa pegang tgn kwn kita , mcm org nk beranak . Sweet ah knon en. haha k after cucuk tu ktorng lek jap. ada juga yg bercakap mcm bukan guna mulut, mcm guna tgn , smpai kena tmpt kenu cucuk tu. nasib baik kwn, so kita watlek :) Then time balik kita kena tumbuk dgn Dzul dekat tempat cucuk. Dua kali woi! "wehh kau tahu tak sakit? tahi betol"




*seriously taktahu apa kena mengena dgn gmbar ni. Satu malaysia kot*
Okay time before kena cucuk tu kan, nurse tu adalah tnya ape bnde semua. then she look at my lips. dia kata bibir kita kering, kita kena minum byk air ksong . LOL nurse! awk tkthu ke kita tak suke minum air masak? dlm setahun belum tntu kita minum tau. serious tak tipu. you can ask my friend lah. Bila kita nk minum air masak kita akn rasa mcm nk muntah, apa yg sedap ntah air masak tu. Then nurse tu kata bibir kita boleh terus berdarah. nurse! kita dah biasa ah bibir berdarah. cuma kita taknak masuk kan air dlm badan lagi dah. sakit! time kecil kecil sudah kena kan.



Last night dekat tuisyen sumpah berdenuyt denyut bnde kena cucuk ni. sakit ah ! tahu tak sakit? tumbok kang! *emo tetibe* hewhew . Then cikgu tuisyen kata kan, kita ni badan kecik tapi suara kita besar. Choii! gila malu dohh >,< tapi tkde ah besar mne. tapi terima kasih cikgu , itew cayang cikgu iteww . much l0ve ! yukz yukz!


p/s: Dia mintak kita jadi awek dia. awwwwwwwww !





Older Post | Newer Post