Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Saturday, February 11, 2012 | 9:40 AM | 0 comments

Assalamualaikum...





Ohhh holla readers *angkt tgn* lama betul tak update blog ka? rindu tak ? weee :D okay mcm biasa cerita harus di-random kan. meoww~~ Okay for a long time mcm mcm happens kalau nk d ceritakan mmg susah lah cerita dia kt sini. Hmm actually me nk stry about wht coming around :/

Okay seriously, siapa suka pengungkit ? okay may die now :P my kawan most of them ramai yg suka meng-ungkit, its already happen dude! let the past be as history for us, takperlu nk mengungkit, mybe thts my mistake sbb buat bnde yg mcm tak patut kan, takpayah lah nk ungkit, ungkit dapat apaa kan? ungkit ni ada two ways, one is right way, and two is wrong way. Okay in right way mcm ungkit perkara lepas yg mmg perlu kita igtkan.. in wrong way mcm kutuk mengutuk or belanje apa semua, its already happen kot, takpayah ungkit revenged sudah lah *kay jgn ikot* apahal nk kena ungkit? dude! start a new life lahh,ungkit dapat apaa? dapat kepuasan? ohh congrats *emo tetibe*



Haih idk kenapa me senang menangis eh? if anythng bad happen or even good thing mesti rasa mcm nk menangis. Kpelik -.- mybe tempat air mate tu bocor kot, or hormon tak stabil.. hmm :/ wht happen dohh -_____- if anythng yg menyakitkn hati or saddest thng happen air mata mula bertakung .___. Saddis gila doh kita ni. haih let it be , takkan nk happy je kan? heee, kalau about cepat marah tu jgn cakap ah -_____-



p/s: you make my life more colorfull ♥


Older Post | Newer Post