Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




dia dia ♥
Saturday, February 25, 2012 | 7:49 AM | 0 comments



Puih puih *sapu blog* hehe blog kite dah berhabuk, kay sambung


Assalamualaikum...

Hai harini kite nk cerita pasal someone, weeeewiiitt *buat muka gatal* die ni kan rapat sgt dgn kite, hee die kacak ^^ kite sukaa >.< die baik, die HOT, kite tak boleh mention nama die sini, die tak bagi :* haha dia kan caring gilaaa, dia ada muscle, dia star :D hhaha kite sayang die , hehe jujur sgt haa puteri ni :P okay kite kenal die since drjh 6 lagi kot, satu sekolah :) hehe kiranya dah 4 tahun ah kan? tapi sekarang baru kite nk tersangkut dekat die, hehehee die kan die kan sweeet sangat. die kate die nk berubah, takpe kite support die, hope die berubh, terutama bab player tu :/ hmm... erm wehh sayang you :* *aicehh gedik aku ni* haha kbyeeee :)

P/s: guess who lelaki tu ^^


Older Post | Newer Post