Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Exam katanyaa ^^
Thursday, March 22, 2012 | 8:10 AM | 0 comments




Assalamualaikum...

hai :) memandangkan tgh ada mood nk hupdate blog ni, better ME update, later bila dh takde mood semua bnde boleh lupa :) so here nk cerita pasal exam, well still budak sekolah kan? so harus ada exam AXCNDJEHEG *MENCARUT* exam itu happen last week punya last week lagi mknanya before cuti lah kan? boooyah :*


Okay exam itu berjalan seperti biasa.. as "pelajar harapan" *padahal* mesti lah study before exam and as a human being mesti belajar bila dah nk dekat exam. k itu normal k? so im so nerbes k but muka bajet kewl gituw. sgt hope tht tak gagal byk ape semua, so bykkan doa jelah, yaa i know mcm semangat gila padahal baru ujian bulanan 1. kenalah bermula dari awal, step by step this year kan PMR *PuteriMemangRajin* k...

After exam freedom! *lah sgt* alahh freedom sekejap je, dpt jugak lah relase tension katanyaa. kan after exam cuti one week, i spend time dgn onlinee je, hew sooooo boring k boring. dah dpt all papers kecuali math and please jgn tnya markah berapa (!) but now nk kena focus lebih sikit sbb lagi 6 month i guess nk pmr kot -,- haha 6 month baru.. haa k.



P/s : taktahu nk tulis ape actually, hm layankan jelah :D

Older Post