Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




hmm :)
Saturday, March 10, 2012 | 12:51 AM | 0 comments





Assalamualaikum...

fuuh! sekian lama tak hupdate bloggah ni, berhabuk bersawang berani betul kite buat blog mcm ni >.< bukan sengaja taknak update cume idea tak masuk, bile masuk je cepat cepat die lari, taktahu kenapa,alasan yg bagus ye :)okay lari dari apa yg nk di-post


Today actually nk post about nk mintak maaf tu evelibody yg kite pernah terkurang ajar ape sume, takkan lah nk tggu hari raya baru nk minta maaf kan? so its better kalau kite mintak maaf secara open kan? i know this is public, evelibody yg bukak blog ni akn read this. actually bukan nk mintak maaf dekat someone or else, nk mintak maaf dgn evelibody! like mama said, its better kite mintak maaf before its too late, terpulang pada seseorg itu nk maafkan atau tidak kan? hmm :)


To Family : Mama and Abah, org/baby mintak maaf if pernah buat korg kecewa ke ape, sorry for this keras kepala, mengada attitude and so on, sorry for cannot be a good girl as you want :)InsyaALLAH kalau me masih hidup, i will do my best for PMR :) kalau tu je yg boleh buat korg bangga dgn anak bongsu lagi mengada, menggedik,keras kepala, panas baran ini :) org/baby mintak maaf for everythng :) please halal all the thng :)
Sisters and brothers, sorry kalau me ni menyusahkan ke apa semua, i know i cant be a good sister, but please forgive all of my mistakes:) thankyou for taking a good care :)especially to Kakcik the one yg jaga me skg ni:) and die jugak yg pernah jaga sheril time nk SPM dulu :) die yg tanggung me and my sister :) she give me support :)sorry kalau jadi adik yg paling mintak kaki sekali k? hmm :)



To sahabat handai : friends, tak kira bestprengg ke,yg baru jadi kawan ke, enemies ke ape jadah bagai ke kan,me mintak maaf lah kalau ada buat silap ke, termaki terhamun terkeluar kata kata kesat, termarah ape semua, tetibe badmood dgn korg ke kan, ter-lepas apa yg terbuku dlm hati ke kan, i know this post agak emo menggedik lebih mintak kaki bagai, hee sorry kalau takboleh jadi kawan yg terbaik utk korg, sorry kalau ada terhutang budi tu harap dpt di halalkan :D kalau ada terhutang duit tu tggu me kaya sikit me byr :D hahahah . korg the best lah, and to yg pernah buat me sakit hati tu *silaterasa* tkpe me maafkan korg k? hee :)



To Kawan Laman Sosial : Hai korg, me tahu takberapa knl korg sgt kan? but im sorry kalau terkasar dgn korg ke, mne tahu korg tak puas hati dgn kite kan, so kite mintak maaflah, kite tahu kite sombong, kite cube berubah, tapi takboleh, takpe kite akan terus mencuba utk tak sombong sgt. sbb sombong tmpt nya neraka kan? hmm k korg sorry kalau terasa dgn apa yg selama ni kite tulis k? hmm :)



P/s: sorry sorry sorry for evrythgs :) *salam peluk laga kepala*


Older Post | Newer Post