Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




room ohh room
Sunday, March 11, 2012 | 7:17 AM | 0 comments




Assalamualaikum...

Booyah :O haa k tetibe, saje post harini sbb bosan melanda dah mcm ombak rindu -.- kite nk tunjuk kan yg kite dah rajin kemas bilik sendiri, walaupun selama ni mmg kite yg kemas, tetapi tak kemas mne lah, main cmpk je barang barang semuanya, actually kite kemas pon sbb terpakse, yelah dah kena tegur dgn kakak ckp bilik tak serupa bilik pmpn, padahal tidur sorg je pon :/ tapi take times jugak, dah byk kali die tegur, well adik yg kerasa kepala kan, kenalah terima seadanya. *buuuu*



OKay tadi tktahu kenapa rajin gila bgun bgun masuk bilik air cuci muka gosok gigi, tapi tak mandi -..- terus kau haa kemas katil apa yg patut, pasang lagu joget joget dulu, bila kakak masuk bilik buat buat kemas kan. hew normal lah! after dah selongkar bagai jadah tu, mula lah nk online. amek ipad senyap senyap online, kakak dtg terus sorok. hmm bagus betul kite ni en? hew hew










nmpk tak hasil titik peluh yg tak berapa nk berpeluh tu, ye kite tahu bilik aku tak cntik sbb kite mmg tak pndai decorate, and yg bntl tu sheril yg punyaa.. huahuahua ganas betul pmpn ni kan? hew layankan jelah, so mmg bilik kite tak lawa (Y) puihh! kite taktahu lah bpe lama bilik ni boleh tahan jadi kemas -,- rasanya tak smpai sebulan kot . hewhew



P/s: korg yg tahu decorate bilik meh dtg rumah kite tlg decorate kan :3

Older Post | Newer Post