Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Shes gone :(
Friday, March 2, 2012 | 7:28 AM | 0 comments



Assalamualaikum...

Okay hai harini kite nk cerita pasal kwn kite yg pindah :( damn! shes the best! die awesome tau . die pindah sbb ayah die naik pangkt kot. untunglahh :( but bila die pindah sumpah tak untung :(.... i will miss you !


Aisyah, forsure ktorg akn rindu kau. kau yg selalu memekak, yg selalu buat kecoh, yg takpernah cover cun pun aku tgk, kau kwn yg boleh di harap. hmm :( Kau pindah ni siapa nk teman aku keluar? siapa nk tacing dgn aku sampai sebulan lagi? siapa nk cerita cerita dgn aku? siapa nk belanje aku? siapa nk lyn muka comel aku? siapa yg nak cair bila aku buat muka comel yg agak mintak kaki? SIAPA?!! kau sorg je kot yg lyn aku mcm ni :( aku igt the last moment kite keluar sama sama. KL lagi tu woi! sanggup kau dtg demi aku en :) hee kau igt tak yg aku mintak baju kt kau tu? sampai aku buat muka comel mintak kau belanje kau taknak pndng, last last bila kau pndng kau beli jugak utk aku. ye aku buat muka comel smbil muka kesian kan? heee rindu tht moment . kau kacak bergaya time tu wehh. and igt tak yg time nk beli baju utk nisa? heee moment tu sumpah kelakar. haha k kite due jahat time tu. and moment before before this pun aku akan igt smpai mati :'(

Ingat tau cuti nanti dtg sini, nak bgi awak barang :) kau tak dtg aku dtg pahang gegar suruh kau pindah sini balik. k bajet :P hehehehe igt jnji aku kt kau? igt? yg aku kata aku nk belanje kau? INGAT?! thts my promise! kau tggu jelah k? hmm wehh jgn lupa aku. syg kau sampai mati :( much much love <3



P/s: kite cerite bnde ni smbil nangis kot :'( iloveyouuu


Older Post | Newer Post